Followers

Yang TERHANGAT Sepanjang Zaman

Sunday, October 30, 2011

Ayu Raudhah Keguguran selepas Shooting Drama 'Gemersik Kalbu'

impian Ayu Raudhah dan Zaquan Adha untuk menimang cahayamata sulung berkecai
apabila Ayu Raudhah yang hamil enam minggu mengalami keguguran tiga hari lepas. AYU RAUDHAH KEGUGURAN

VOLKSWAGEN TERBARU-JETTA UNTUK ANDA>KLIK SINI
MAXIS HOME JALUR LEBAR PALING BEST>KLIK SINIAyu Raudhah disahkan keguguran selepas empat hari dimasukkan ke Pusat Perubatan Subang Jaya sejak 22 Oktober lalu. Sebelum disahkan keguguran, Ayu Raudhah mengalami pendarahan ketika menjalani penggambaran drama ‘Gemersik Kalbu’ untuk slot Akasia TV3.
Jawapan Ayu Raudhah kepada Portal Gua.com“Ya, saya mengandung enam minggu tapi sekarang dah tak ada lagi. Saya baru gugur tak sampai seminggu. Mulanya saya tak tahu saya mengandung sebab bila periksa, keputusannya negatif. Saya sekali lagi membuat ujian kehamilan dan doktor akhirnya mengesahkan saya hamil. Ketika itu garisan di alat ujian kehamilan menunjukkan dua garisan, di mana satu lagi samar-samar. Doktor beritahu kandungan saya mungkin tak kuat.
“Masa saya tahu saya mengandung, Zaquan orang yang paling gembira. Bila gugur, kesian kat dia sebab dia yang paling teruja, berganda-ganda dari saya. Tapi nak buat macam mana, dah tak ada rezeki. Bila disahkan mengandung, keesokan harinya saya pergi menjalani penggambaran drama, ‘Gemersik Klabu’. Waktu itu saya ‘turun darah’. Saya terus pergi ke hospital. Empat hari selepas berada di hospital, baru saya disahkan gugur. Tak ada rezeki, tak apalah. Mungkin itu yang terbaik,”
KINDERGARTEN PERCUMA UNTUK ANAK ANDA>KLIK SINI
MAKAN FREE at Capriciossa!> KLIK SINI
JEMPUTAN KHAS BUAT ANDA: KLIK SINI

No comments: